Sångspecialisten

Boka Ring 070 - 246 50 75

Våra olika Yogaklasser


Alla kan yoga

(Yoga for dummies)
Här får du som är nyfiken på yoga chansen att prova flera olika former av yoga såsom Kundalini, Hatha, Rehab, Virya & Yinyoga.

Rehab/Yin

Med hjälp av yogans tekniker kan vi stärka den fysiska kroppen, såväl som det mentala välbefinnandet. Fokus är att med hälsosam rörelselära stärka stöd- och rörelseapparaten samt att med mindfulness och yogafilosofiska teman stärka sinnet för en livsbejakande förändring.

Yin

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan.

Viryayoga

75/90 min. Viryayoga förenar det bästa från två världar. Alla, unga som äldre, män som kvinnor, stark som svag kan utöva Viryayoga och kroppen blir allteftersom både starkare och smidigare. Alla når effekt på sitt sätt och efter sina egna förutsättningar.

Yin & Yang

Vi är många som lever i en allt för stressad tillvaro, ständigt på jakt efter att skapa balans för att få vardagen att fungera. Denna Yogaklasser innehåller både dynamiskt rörliga delar & kompletterar med lugna yinpositioner för att skapa både en inre och yttre balans i kroppen & själen. Inga Förkunskaper krävs. 

Stela män

Goa gubbar, coola killar, starka gossar,  & spänstiga ynglingar.  Yoga är till för alla utifrån var en ens egna förutsättningar. För dig som vill träna upp både styrka, rörlighet och medveten närvaro, stretcha dvs. öka flexibilitet i muskler men även i rörelseomfånget, förbättra balansen och koncentration.

Sångyoga

Vi utforskar rösten och kroppen med hjälp av yoga, andning, ljud & tonbildning som så småningom  blir till melodier.
Du får möjlighet att prova olika röstövningar, yogapositioner var för sig och i kombination med varandra för att nå en ökad röst & kroppsmedvetenhet.

Företag

Att ha möjlighet till yoga på arbetsplatsen gynnar både den anställde och arbetsgivaren och i likhet med annan friskvård är även personalyoga skattefri och avdragsgill för arbetsgivaren.
Fördelarna är många många många fler...

Följ mig på Instagram

@sangspecialisten.nu

dont hide